Når man skal finde et billard bord

Billard er ikke bare et værtshusspil. Hvis man har plads, så er det alle tiders spil at have i hjemmet. Man kan bruge timer på at blive bedre til at ramme kuglen fra den rigtige vinkel og få det helt rigtige skru. Det er en sand videnskab at planlægge et bandespil, som ender perfekt. Og uendelig er glæden, når det endeligt lykkes at få de nye tricks til at fungere. Aller bedst hvor der er venner til stede som kan bevidne ens bedrift.

Hvis man er på udkig efter et billard bord, så er det en god idé at måle op, hvor meget plads man har. Det er selvfølgelig skønt med et stort billard bord, men man kan klare sig med et mindre også. Husk at der også skal være plads til at spillerne skal kunne bevæge sig rundt. Der er ikke meget sjov i at have et kæmpe billard bord, men ikke plads til at spille. Derfor bør man måle op og gøre sig de nødvendige overvejelser inden man kaster sig ud i et køb.

Dansk kvalitet

Et billard bord fra Søren Søgaard er garanti for dansk kvalitet, hvor der virkelig er kælet for detaljen. Bordene samles af specialuddannede montører, i en stor hal på 800 m2, så der bliver kælet for det hele, inden dit billard bord kommer hjem til dig. Det er vigtigt at alt bliver fremstillet og samlet perfekt. For eksempel er en skæv bane umulig at have med at gøre. Man kan lige så godt pakke hele spillet sammen, hvis der ikke er arbejdet grundigt med bord og plade.

Men hos Søren Søgaard og folkene, der monterer dit billard bord er det en æressag at levere et stykke smukt og gennemført stykke arbejde. 

Er du en haj?

Har du lejlighed til at spille billard på daglig basis, så bliver du hurtigt en rigtig haj. Det er skønt at kunne brillere med en masse smarte tricks. Og det er skønt at være publikum og overvære en rigtig haj, der ruller sig ud. Billard er et fantastisk spil. Glæd dig.