Sådan for du en uforglemmelig aften med veninderne i byen

Der findes ikke noget bedre end at tilbringe fredag aften med sine bedste veninder. Det er vigtigt at pleje sine venskaber, og derfor kan det give god mening, at I aftaler en dag om måneden, hvor I bare må ses, uanset om det skal være til sønderjysk kaffebord eller en tur i byen, hvor I kan danse hele natten. Så hvordan planlægger og arrangerer du den bedste aften for dig og dine veninder? Læs med her, hvor vi giver dig nogle enkelte råd.

Gør jer klar sammen

Når du og veninderne skal ud, kan det være enormt hyggeligt at gøre sig klar sammen. I kan sætte de fedeste 00’er hits på og danse rundt i hele hytten. Fyr op for nogle lækre Margaritas og hjælp hinanden med at vælge tøj.

Vælger I at gøre jer klar sammen, plejer der altid at være rift om spejlet, hvorfor du kan opfordre dine veninder til at tage deres egne spejle med. Eller måske et forstørrelsesspejl? Det er altid godt at have et forstørrelsesspejl, så man sikrer sig, at makeuppen sidder lige, som den skal. Med et forstørrelsesspejl kan du nemlig få det til at sidde i det rigtige lys, så man kan jævne sin makeup på bedste vis.

Overvej en temaaften

Det kan også være rigtig sjovt at overveje at lade aftenen være præget af et tema. Det er både sjovt og festligt, men giver også flere anledninger til spil og leg, udklædninger og højt humør. Et tema som altid er et sikkert hit, er det mexicanske tema.

Man går sjældent galt i byen, men guacamole og tequila, og pynten er også ret fantastisk. Der er ikke noget som den mexicanske stemning og lyden af Shakira, der brager ud af højtalerne. Det er både nemt og lækkert at holde en mexicansk aften, og det garanteres, at I får det ekstra hyggeligt med et mexicansk tema.

Om du vælger en temaaften eller ej, er selskabslege altid et sikkert hit, og heldigvis boomer det store internet med diverse former for spil og underholdning. Folk bliver altid glade og overraskede, når der er nogen, som har taget en sjov leg eller et sjovt spil med sig til festen.

Nyeste

Oplev Galaksen med Lego Star Wars

Lego er en tidløs hobby, og Star Wars er en kultverden. Kombiner de to, og det er en match made in heaven. Siden 1999...

Jussi Adler-Olsens forfatterskab – En rejse gennem krimiuniverset

Jussi Adler-Olsen er en af Danmarks mest kendte krimiforfattere. Hans kriminalromaner har fanget læsernes opmærksomhed verden over og er blevet oversat til mere end...

Sådan farves dit hår hjemme: Den ultimative guide 

At farve sit hår derhjemme plejede at være en faretruende proces. Men i dag er det med de mange fantastiske boksfarver på markedet nemmere...