
4 pers.
Ingredienser
1 stor pose tigerrejer
1 plade buttedej
1 æg
Soyadressing:
50 g honning
1 dl hvid balsamico
1/4 dl soya
50 g frisk ingefær
½ rød, frisk chili
4 fed hvidløg
Creme dressing:
2 dl creme fraiche 38%
4 kviste hakket dild
½ bdt. hakket purløg
lidt citronsaft
Fremgangsmåde
Pensl butterdejen med æg og skær i 8 tynde strimler på langs. Bag ved 200 grader i 10 minutter. Steg rejerne i lidt fedtstof.
Giv balsamico, soya og honning et opkog. Bland ingefær, chili og hvidløg – og tilsæt den varme lage. Blend til en tyk konsistens.
Bland alle ingredienserne til creme dressingen. Anret de varme rejer flot med dressingerne, butterdejsstænger og evt. en frisk grøn salat med agurk og rødløg.