Sig farvel til de hvide vægge og find penslerne frem

Du kender det sikkert. De hvide vægge, der får rummet til at minde om et venteværelse. Men vidste du, at der findes en simpel løsning på problemet? Og nej, det er ikke malerier, vi taler om ? det er maling. Med et enkelt penselstrøg, har du taget det første skridt mod et hjem, hvor din personlighed tydeligt kommer til udtryk. Vælg farver, der går i spænd med boligens øvrige møbler og skab sammenhæng i hjemmet.

Mal stemninger fremfor rum

Mange tror, at vi maler vægge for at pifte rummet op, og selvom det ikke er helt løgn, så er det kun en lille bid af historien. For maling handler også om stemning, personlighed og stil. Hvis du leder efter smukke farver, der passer til alt lige fra hygge til fordybelse, er det værd at overveje kvalitetsmaling fra jotun, som specialiserer sig i netop det: muligheder. Promover ro og fordybelse med nordens farver eller gå på opdagelse i de varme farver, hvis du ønsker noget sydligt. Der er mange måder at male på, ligesom der er mange måder at indrette på.

Kast dig ud i kreative eksperimenter

I stedet for at forestille dig væggen som en baggrund, skal du tænke på den som udsmykning i sig selv. Med maling, gåpåmod og et par gode ideer kommer man langt. Er du ude efter at skabe dynamik, er det måske en feature væg, du er ude efter? Konceptet er simpelt. I stedet for at farve rummet i den samme farve, lader du en enkelt væg skille sig ud fra mængden. Sammensæt sprudlende farver og leg med rummet. Det korte og det lange er, at væggen er dit lærred. Dit personlige aftryk.

Giv dine udendørs facader længere levetid

Er du en sejler med din egen båd? Eller har du måske et kreativt værksted, som trænger til en kærlig hånd? Så er det en god idé at hoppe i malertøjet. For maling er ikke kun nødvendigt indenfor hjemmets fire vægge. Vidste du f.eks. at selve Eiffeltårnet er malet med jotun udendørs maling? Ja, den er god nok. Selv verdensbyernes største ikoner har brug for maling, når de skal tage sig godt ud. Det er nemlig vigtigt at huske, at vejret slider på de fleste facader, og det er derfor en god idé at vælge maling, der passer til dit malerprojekt.